Action Bronson is de koning van de special effects in de video voor Actin Crazy

action bronson is actin crazy

Hiphop is op dit moment behoorlijk voorspelbaar. De nummers van de grote namen klinken vaak hetzelfde en iedereen lijkt dezelfde gasten op zijn album te hebben. Gelukkig is er altijd nog Action Bronson.

Hij is absoluut geen muzikale vernieuwer, maar komt op mij wel over als iemand die hiphop maakt uit liefde voor de muziek in plaats van liefde voor geld. Dat alleen al maakt hem sympathiek.

Aan het einde van deze maand verschijnt zijn album Mr. Wonderful dat zomaar voor een zeer aangename muzikale verrassing zou kunnen zorgen. De huidige single van dat album is het nummer Actin Crazy waar Bronson een grappige video bij maakte. Ook daarmee is hij anders dan de massa, want humor is de laatste tijd vaak afwezig in hiphop. En dan is er natuurlijk ook zijn opvallende verschijning.

Voor een ander nummer dat op Mr Wonderful komt te staan werkte Action Bronson samen met Mark Ronson en Chance the Rapper. De combinatie maakt van Baby Blue mijn favoriete hiphoptrack van dit moment.

En nu ik toch bezig ben met schrijven over Action Bronson en jij nog steeds aan het lezen bent, wil ik je nog even wijzen op de serie Fuck, That’s Delicious, een serie korte video’s waarin hij de kijker meeneemt naar zijn favoriete plekken om te eten.

Bekijk hier deel 1 van de serie.

Volg Mixed Grill op social media